Wacht niet langer, u heeft ons immers al gevonden!

Neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken zodat wij een indicatie van de kosten kunnen geven.

Telefonisch

Direct uw wensen telefonisch doorgeven en toelichten? Bel ons dan rechtstreeks: 050-7001947

E-mail

U kunt ons natuurlijk ook per mail een bericht sturen. Gebruik daarvoor ons contactformulier of emailadres, deze vindt u op onze contactpagina.

Onze diensten

Een website is een marketinginstrument welke 24 uur per dag een wereldwijd publiek aanspreekt. Een professionele en goed gestructureerde website is essentieel voor elk bedrijf dat een goede indruk wil maken bij de consument en op deze manier klantenbinding aan wil gaan. e4 Webdesign heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke websites, welke perfect aansluiten op de wensen van elke specifieke opdrachtgever. Een website die goed aansluit bij het ene bedrijf hoeft dat nog niet bij een ander bedrijf te doen. e4 Webdesign zal samen met u een online oplossing ontwikkelen welke past bij uw situatie.

Scherpe prijzen

Iedere website is anders en daarom kunnen we niet zeggen hoeveel een website gaat kosten zonder uw wensen te inventariseren. We helpen u graag met een website die binnen uw budget past en aan alle doelstellingen voldoet. De kosten baseren we op onze vaste uurprijs en het geschatte aantal arbeidsuren. Wij hanteren al uurprijzen vanaf € 35,- per uur!

Input tijdens de ontwikkeling

Wij hebben tijdens elke fase van het project veel contact met u. Daarom is het belangrijk dat u ons tijdens de ontwikkeling van uw website op tijd voorziet van feedback. Tevens bent u verantwoordelijk voor het leveren van tekst en mediabestanden voor de website. Om deze verantwoordelijkheden na te komen is het handig om binnen uw organisatie een vaste contactpersoon aan te wijzen.

Servicecontract

Nadat u tevreden bent met de ontwikkeling van uw nieuwe website, is het mogelijk om een servicecontract bij ons afsluiten. Een servicecontract garandeert u van snelle afhandeling van uw vragen of problemen met betrekking tot uw website. Voor uitgebreidere aanpassingen aan uw website zullen wij met een passend aanbod komen.

Hallo, wij zijn e4

Wij creëren mooie websites die eenvoudig te gebruiken zijn, van toepassingen en e-commerce tot interactieve media.

We hebben gewerkt met een aantal grote klanten die erg tevreden waren over ons werk en we hopen u ook.

Wat wij doen

HTML/CSS

PHP/MySQL

Persoonlijke websites

Bedrijfs websites

Webshops